Stålebring Golf Academy

Min rumskompis!

Publicerad 2012-02-10 20:48:45 i Allmänt,

På det högst fashionabla hotellet Gloria golf så bor jag och Kallfors GK:s Headpro Robert Eriksson. Robert, som för övrigt skrivit en gästkrönika i bloggen, är riktigt vass att lira.

Vi har pratat om en speciell sak. Naturligtvis med en skämtsam ton men ämnet är dock relevant. Det handlar om hur golfspelare efter sin tävlingsrunda "skyller" på otur, koppsnurrar, trädträffar och allt vad det nu kan vara.

Min upplevelse av dom tävlingar jag själv spelat på juniortouren är att många gärna vill skylla sitt resultat på omständigheter. Det är en stor fråga men kontentan är att golf är extremt avsläöjande och kognitivt påfrestande.

En golfrunda kan verkligen påverka en person psyke och hur spelare uppfattar sin egen score och prestation är alltid lika intressant. Det säger väldigt om en person tycker jag.

Var uppmärksam i sommar när du frågar din medspelare hur det gick för henne eller honom och hör själv ;)Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stålebring Golf Academy

Jag heter Robin Stålebring och mitt företag heter Stålebring Golf Academy. I min vardag träffar jag väldigt mycket intressanta människor som kan mycket om golf, träning och idrott. Det vill jag skriva om. Här har ni det!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela